ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ για την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Ελάτε να γράψουμε μαζί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με την καθοδήγηση της Θεοδότας Νάντσου, Υπεύθυνη Πολιτικής στη WWF Ελλάς.
Λάβετε μέρος στο πρώτο εργαστήριο του κύκλου «Η φωνή σας στην Ε.Ε.» με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον, στο πλαίσιο του έργου Mix the Bubbles.


Πόσες φορές έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζείτε σε μια φούσκα; Οι «φούσκες» είναι ένα κοινωνικό, ιδεολογικό και πολιτιστικό φαινόμενο, που γεννιέται αρχικά στο Διαδίκτυο, το οποίο μας οδηγεί να αποκλείουμε ιδέες και άτομα που έρχονται σε αντίθεση με την άποψή μας και εκτιθέμεθα μόνο σε αυτές που μας επιβεβαιώνουν. Αυτές οι φούσκες επηρεάζουν ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς μας - την κλιματική κρίση, την υγεία, τον κόσμο της εργασίας - με πόλωση απόψεων και μείωση της δυνατότητας σύγκρισης και ανάπτυξης.

Θέλετε να αποδράσετε από τη φούσκα σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στο πλαίσιο των δράσεών μας για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, συμμετέχουμε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Mix the Bubbles και διοργανώνουμε ένα κύκλο εργαστηρίων με τίτλο «H φωνή σου στην Ε.Ε.» που στοχεύουν στην ενθάρρυνση των συναντήσεων ομάδων ή φυσαλίδων με διαφορετικές ιδέες για θέματα που μας είναι σημαντικά.

1ο Διαδικτυακό Εργαστήριο | Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διάρκεια: 10.00-16.00

Αυτό το πρώτο Διαδικτυακό Εργαστήριο, με αφετηρία την πόλη των Ιωαννίνων, επικεντρώνεται στην Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον.

Κατά τη διάρκειά του, η Θεοδότα Νάντσου, Υπεύθυνη Πολιτικής στην WWF Ελλάς, θα μιλήσει για το ζήτημα και θα μας καθοδηγήσει στη συνδιαμόρφωση προτάσεων πολιτικής για την Ε.Ε..

Περισσότερα εδω

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις