Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Χορεύοντας στο Βόρειο Σέλας


Ο καλύτερος αλεξιπτωτιστής πλαγιάς στον κόσμο βούτηξε στον Αρκτικό ουρανό και επιδόθηκε σε έναν τρελό χορό με φόντο το πιο μαγευτικό, νυχτερινό σκηνικό της Γης
O Ισπανός Horacio Llorens είναι ο καλύτερος acro-paraglider (αλεξιπτωτιστής πλαγιάς) στον κόσμο.
Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Tromso της Νορβηγίας για να κυνηγήσει το Βόρειο Σέλας και να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που έκανε paragliding σε αυτό το εκπληκτικό σκηνικό, αναφέρει δημοσίευμά στην ιστοσελίδα της Redbull.
«Όταν έλαβα την πρόσκληση, δεν είχα καμία αμφιβολία ούτε για μια στιγμή. Με συναρπάζει η Νορβηγία, το σκοτάδι του χειμώνα, και η ιδέα του να πετάξω με το Βόρειο Σέλας ήταν μια ευκαιρία, την οποία δε μπορούσα να απορρίψω» ανέφερε με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Red Bull η οποία ήταν χορηγός του εγχειρήματος. «Ανακάλυψα πως το να πετάς νύχτα είναι δύσκολο, ειδικά τόσο βόρεια και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το Tromso ήταν διαφορετικό από ό,τι έχω συνηθίσει. Είχε κρύο και σκοτάδι, ο αέρας ήταν δυνατός και ήμουν περικυκλωμένος από νερό. Οπότε κάθε απόφαση ήταν σημαντική», κατέληξε.
Το Tromso υποδέχθηκε τον Horacio με -15 βαθμούς και θυελλώδεις ανέμους την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Νορβηγικό έδαφος. Για την προσπάθειά του φόρεσε ειδική θερμαινόμενη στολή για να μην παγώσει.


           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...