Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Διαγωνισμός: Επιστήμονας του Cassini για μία μέρα


Έχει προκηρυχθεί ο μαθητικος διαγωνισμός επιστημονικής έκθεσης «Επιστήμονας του Κασίνι για μια μέρα» για μαθητές ηλικίας 10-18 χρονών.
Πρόκειται για διαγωνισμό που διεξάγεται ταυτόχρονα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα την ευθύνη διοργάνωσης έχει ο Τομέας Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την ομάδα εκλαΐκευσης και διάχυσης της Αστροφυσικής και Διαστημικής SpaceGates.

Προσθεσμία υποβολής των εκθέσεων είναι η 3η Απριλίου.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του διαγωνισμού: https://spacegates.wordpress.com/cassini-greece-2016-2017/

Ο διαγωνισμός οργανώνεται με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών με το διάστημα και τις διαστημικές αποστολές. Εντάσσοντας τον στο εκπαιδευτικό σας πλάνο, ελπίζουμε να διασκεδάσετε και να μάθετε περισσότερα για το σύστημα του εντυπωσιακότερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος – του Κρόνου.
Οι καλύτερες εκθέσεις θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σε όλα τα παιδιά θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στον διαγωνισμό από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA)!
Παιδιά βάλτε τα δυνατά σας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...