Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Σε συνεργασία με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ η ύλη των βιβλίων της Φυσικής από το νέο σχολικό έτος


Κι ενώ ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις από τις απαιτήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδας σχετικά με την ύλη του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία και τις επακόλουθες αφαιρέσεις των επίμαχων κομματιών από αυτήν, μια νέα αποκάλυψη του «Κουλουριού» αναμένεται να συζητηθεί.
Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε στους εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τα βιβλία τόσο του μαθήματος της Φυσικής όσο και του Εμείς κι ο Κόσμος, προκειμένου οι συνδικαλιστές να δώσουν την απαραίτητη έγκριση σχετικά με την ύλη.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αφαιρέθηκαν αρκετά κομμάτια τα οποία είχαν να κάνουν με τις κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, καθώς και αρκετά εδάφια τα οποία αναφέρονταν στην αρχή διατήρησης της ενέργειας και τις πιθανές επιπτώσεις της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Τα συγκεκριμένα κομμάτια αναμένεται να αντικατασταθούν από αναλυτική αιτιολόγηση της σημαντικής ανάγκης χρηματοδότησης της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης.
«Τόσα χρόνια μάθαιναν στα παιδιά αηδίες που δεν στηρίζονταν πουθενά. Τρομοκρατούν τους μαθητές με διάφορα Ελ Νίνιο και άλλες τέτοιες ξενόφερτες απειλές και τους στρέφουν κατά της ΔΕΗ, του Τραμπ και όσων θέλουν το πραγματικό καλό της Γης. Αυτό επιτέλους θα σταματήσει. Ήδη ζητήσαμε να εξετάσουμε και την ύλη άλλων μαθημάτων, όπως της Ιστορίας, της Βιολογίας και των Καλλιτεχνικών», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» εκπρόσωπος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το κακό είναι ότι όλο αυτό θα μπορούσε και να είναι αλήθεια!
Το Κουλούρι είναι χιουμοριστικό σάιτ που σατυρίζει την ελληνική πραγματικότητα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...