Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν Επιστημονικό Ημερολόγιο 2020

Φέτος για δεύτερη φορά κυκλοφορούμε ένα ημερολόγιο που πάει κόντρα στα στάνταρ και στο κατεστημένο.
Κόντρα στα ημερολόγια που συνήθως αναφέρονται σε φανταστικά ή μη πρόσωπα με μαγικές ή εξωπραγματικές δυνάμεις σύμφωνα με τις προσταγές της επικρατούσας θρησκείας. Για να καλύψουμε την ανάγκη (και όχι απλά ζήτηση) για ενός άλλου είδους ημερολόγιο, σας προσφέρουμε και για το 2020 ένα ημερολόγιο που τιμά την επιστημονική πρόοδο.
Κατεβάστε το εδώ

Ένα ημερολόγιο με αναφορές σε ανθρώπους που χωρίς καμιά αμφιβολία έδρασαν με σημαντικό τρόπο στην πρόοδο της ανθρωπότητας σε αντίθεση με την προσήλωση στο μεσαίωνα και τις τακτικές του. Αντί να τιμούμε τον θάνατο και το πέρασμα στη μεταφυσική, τιμούμε τη γέννηση και το πέρασμα στη ζωή και τη δημιουργία.
Αντί να χαϊδεύουμε το φαντασιακό, αγκαλιάσαμε για δεύτερη φορά την πραγματικότητα.


Όπως και πριν, θέλοντας να προκαλέσουμε την περιέργεια αλλά και να ξεσηκώσουμε το αίσθημα της αναζήτησης αναφέρουμε μόνο το όνομα και σαν οπτικό βοήθημα ένα εικονίδιο χαρακτηριστικό για τον τομέα δράσης του επιστήμονα αφήνοντας τη χαρά της ανακάλυψης της συνολικής πληροφορίας στον χρήστη.
Το ημερολόγιο αυτό παρέχεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή και με δυνατότητα donate.
Είναι φτιαγμένο σε μέγεθος κατάλληλο για εκτύπωση σε χαρτί Α5 ώστε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να το εκτυπώσει ελεύθερα και να το χρησιμοποιήσει.


Πηγή του ημερολογίου είναι ο ιστότοπος https://scientificcalendargr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...