Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (εεφεε)Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (εεφεε)

Ίσως ήρθε η ώρα να γίνει κάτι διαφορετικό στην Εκπαιδευση της Φυσικής στην Ελλάδα. Μετά από όσα ζήσαμε τα τελευταια χρόνια στον χώρο των Φυσικών, η ενεργός συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική σε όλους τους χώρους που υπάρχει δράση. Προσωπικά συμμετέχω ενεργά σε όλες τις ενώσεις και τα σωματεία που ανήκω ως φοιτήτρια,φυσικός και εκπαιδευτικός, όχι γιατί έχω χρόνο, δεν έχω καθόλου, αλλα γιατί θελω κατι να αλλαξει προς το καλύτερο. Η αποχή και η αδιαφορια μας οδήγησαν στο τελμα.

Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι, μέλη της Εταιρείας Φυσικής,
η Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση προγραμματίζεται να γίνει διαδικτυακά την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στις 19:00, ή –επαναληπτική αν απαιτηθεί– την ίδια ώρα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με το Καταστατικό.
Κατά τη Γενική Συνέλευση θα προκηρυχθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και θα οριστούν τα μέλη της τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής η οποία θα έχει και την ευθύνη της διασφάλισης της μυστικότητας της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας κατά τις αρχαιρεσίες.
Με επόμενο μήνυμα θα ενημερωθείτε για την ακριβή ώρα και τον σύνδεσμο με τον οποίο θα συνδεθείτε στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση.
Διαρκής πληροφόρηση / ενημέρωση για τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών της Εταιρείας Φυσικής θα υπάρχει και στον διαδικτυακό τόπο http://www.eefee.gr/
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εεφεε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...