Ιδρυμα Ευγενίδου :Δωρεάν Οnline summer camp του UTech Lab


-Έχεις μόλις τελειώσει την Στ’ Δημοτικού, την Α΄ ή την Β’ Γυμνασίου;

-Βρίσκεσαι σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος (και όχι μόνο);

-Θέλεις να δημιουργήσεις ένα εικονικό δωμάτιο απόδρασης αλλά δεν ξέρεις πώς;

Στο πρόγραμμα Cyber Escape, δηλαδή το online summer camp του UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου θα ανακαλύψεις όλες τις απαντήσεις μέσα από ένα τριήμερο γεμάτο γρίφους, δημιουργικότητα και ανακαλύψεις!

https://www.eef.edu.gr/el/programme/cyber-escape/

Έχεις αναρωτηθεί πώς δημιουργείται ένα δωμάτιο απόδρασης;

Θέλεις να φτιάξεις ένα μαζί με τους φίλους σου αλλά δεν ξέρεις πώς;

Το φετινό online summer camp του UTech Lab είναι για σένα!

Το Εργαστήριο Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου υποδέχεται τους υποψήφιους Dungeon Masters από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) στο νέο του online καλοκαιρινό πρόγραμμα. Αν έχεις μόλις τελειώσει την Στ’ Δημοτικού, την Α΄ ή την Β’ Γυμνασίου, σε περιμένουμε φέτος το καλοκαίρι για ένα τριήμερο γεμάτο γρίφους, δημιουργικότητα και ανακαλύψεις. Μέσα από τρεις δίωρες καλοκαιρινές διαδικτυακές συναντήσεις, εσύ σε συνεργασία με άλλους συμμετέχοντες, αφού δημιουργήσετε την ομάδα σας, θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε ένα δικό σας virtual escape room, με «έξυπνα» γραφικά, κρυπτογραφημένα μηνύματα, arcade λαβυρίνθους και πολλά άλλα. Την τελευταία ημέρα θα κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα με το δωμάτιο απόδρασής σας και θα δοκιμάσετε να λύσετε τα escape rooms των υπόλοιπων ομάδων που θα συμμετέχουν στο camp.

Ποια ομάδα θα παρουσιάσει το πιο πρωτότυπο, το πιο δύσκολο και το πιο ολοκληρωμένο escape room;

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Το summer camp θα υλοποιηθεί online μέσω της πλατφόρμας Webex.

Για κάθε συμμετέχοντα απαιτείται:

1. Χρήση σταθερού ή φορητού υπολογιστή με σύστημα ήχου και μικρόφωνο (ενσωματωμένο ή εξωτερικό). Συμμετοχή μέσω κινητού ή tablet δεν είναι εφικτή.
2. Ικανοποιητική σύνδεση στο διαδίκτυο.
3. Εγκατάσταση στον υπολογιστή της τελευταίας έκδοσης του προγράμματος Webex Desktop (https://www.webex.com/downloads.html). Συμμετοχή μέσω της έκδοσης του Webex σε browser δεν προτείνεται.
4. Να διαθέτει ή να δημιουργήσει λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail τον οποίο θα χρησιμοποιεί καθ' όλη την διάρκεια του summer camp.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις