Συλλογικός τόμος Ψευδοεπιστήμες και θεωρίες συνωμοσίας

Κυκλοφόρησε σήμερα!!

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ
ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
Ένας οδηγός πλοήγησης
Επιμέλεια: Μανώλης Πλειώνης
Εννοείται ότι θα τρέξω να το αγοράσω και θα σας πω τη γνώμη μου. Είμαι σίγουρη γνωρίζοντας τους περισσότερους εκ των συγγραφέων ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι διδάσκουν επιστήμες στο σχολείο . Είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια συ­στράτευσης του ορθού λόγου έναντι του ανορθολογισμού, της λογικής έναντι του παραλογισμού. Δεκαπέντε Έλληνες επιστήμονες, ο καθένας στην ειδικότητά του, παρουσιάζουν τις δέκα πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας και ψευδοεπιστημονικές απόψεις. Σύντομα μεν αλλά μεθο­δικά, επισημαίνονται οι αντιφάσεις τις οποίες ενέχουν και επιχειρείται η αποδόμησή τους με λογικά επιχειρήματα και επιστημονικά δεδομένα. Παρά την πλούσια επιστημονική βιβλιογραφία που υπάρχει για τη συ­γκεκριμένη θεματική, η παρούσα έκδοση συγκεντρώνει και πραγματεύ­εται, με τρόπο συνεκτικό και περιεκτικό, τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και απόψεις με τη μεγαλύτερη απήχηση, φιλοδοξώντας να προσφέρει στους αναγνώστες μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη προσέγγιση.

Γράφουν οι: Μανώλης Πλειώνης, Νίκος Δεμερτζής, Σταύρος Άκρας, Όμηρος Γιαννακής, Μανώλης Σαριδάκης, Ιωάννης Παπουτσής, Αλίκη Φλώρου, Βασιλική Κοτρώνη, Κωστής Λαγουβάρδος, Βασιλική Ασημακοπούλου, Νίκος Μιχαλόπουλος, Ιωάννης Καλόγηρος, Ιωσήφ Χαλαβαζής, Δημήτρης Δημόπουλος, Χάρης Βάρβογλης

Τα όποια έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για ενίσχυση της κοινωνικής προσφορας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις