Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Δωρεάν online μάθημα κοσμολογίας ξεκινά σήμερα το Πανεπιστήμιο του Τόκυο


Άλλο ένα από τα δωρεάν μάθημα του Coursera που έχει σχέση με αστροφυσική και την κοσμολογία αρχίζει σήμερα. Υπό τον τίτλο "From the Big Bang to Dark Energy" με διδάσκοντα τον Ιάπωνα Hitoshi Murayama από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο θα καλύψει διάφορα θέματα της κοσμολογίας.
'Έχοντας παρακολουθήσει στο Coursera 5 μαθήματα αστρονομίας, κοσμολογίας , μηχανικής και αστροβιολογίας και έχοντας παρακολουθήσει πέρσι και το συγκεκριμένο μάθημα, πραγματικά σας το συνιστώ. Ο καθηγητής Murayama είναι καταπληκτικός!
Φέτος αποφάσισα να επαναλάβω το συγκεκριμένο μάθημα,  και αυτή τη φορά να κατεβάσω και τις διαλέξεις και όλο το συνοδευτικό υλικό ,για να τα μελετήσω το χειμώνα με την ησυχία μου.
Το ενδιαφέρον σε αυτό το μάθημα είναι ότι κατανοείς  με πολύ απλό τρόπο, εξαιρετικά δύσκολες έννοιες όπως τον κοσμικό πληθωρισμό και το σωματίδιο Higgs, και ότι το μάθημα περιλαμβάνει και όλες τις τελευταίες εξελίξεις της κοσμολογίας . 
Μην το χάσετε! Αξίζει πραγματικά!

Για να γραφτείτε στο μάθημα κάντε κλικ στο:
https://www.coursera.org/course/bigbang

υγ. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Coursera, αν περάσεις με επιτυχία το μάθημα, δίνει και πιστοποιήσεις παρακολούθησης που έχουν αξία για όσους ενδιαφέρονται να δουλέψουν στο εξωτερικό.
        
Δημοσίευση σχολίου

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...