Γιατί ο καφές με γάλα χύνεται πιο δύσκολα από τον σκέτο;
Μα γιατί πάντα μου χύνεται ο καφές το πρωί; |
Έχετε παρατηρήσει ότι ο καφές με γάλα και μάλιστα με κρέμα χύνεται πιο δύσκολα από τον σκέτο καφέ. Να λοιπόν και η επιστημονική εξήγηση:
Έλεγα και εγώ, γιατί μου χύνεται ο γαλλικός σκέτος;
Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι υπάρχει επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το φαινόμενο στο παρακάτω επιστημονικό άρθρο:
https://journals.aps.org/pre/abstract/10.1103/PhysRevE.85.046117
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου