Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Γιατί ο καφές με γάλα χύνεται πιο δύσκολα από τον σκέτο;

Μα γιατί πάντα μου χύνεται ο καφές το πρωί;

Έχετε παρατηρήσει ότι ο καφές με γάλα και μάλιστα με κρέμα χύνεται πιο δύσκολα από τον σκέτο καφέ. Να λοιπόν και η επιστημονική εξήγηση:


           

Έλεγα και εγώ, γιατί μου χύνεται ο γαλλικός σκέτος;
Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι υπάρχει επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το φαινόμενο στο παρακάτω επιστημονικό άρθρο:

https://journals.aps.org/pre/abstract/10.1103/PhysRevE.85.046117



Δημοσίευση σχολίου

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...