Έκθεση Αστρονομικής Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη


Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης (www.ofa.gr) σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης αστρονομικής φωτογραφίας που διοργανώνει σε συνεργασία με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα τέχνης της ΦΑΑΠ Αγίας Σοφίας 38 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στην σπάνια αυτή έκθεση, που παρουσιάζεται διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει φωτογραφίες γαλαξιών, νεφελωμάτων και πλανητών που ελήφθησαν και επεξεργάστηκαν από τα μέλη του Ομίλου μας.
Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από Τρίτη 06/11/2018 μέχρι και την Κυριακή 18/11/2018, καθημερινές από τις 11 π.μ. μέχρις τις 2 μ.μ. και τα απογεύματα από τις 6 μ.μ. ως τις 9 μ.μ και τα Σαββατοκύριακα από τις 11 π.μ έως τις 2 μ.μ.
Η έκθεση είναι ελεύθερη προς όλο το κοινό και τα σχολεία χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Παρακαλείστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση όπως κανονίσετε την επίσκεψή σας κατόπιν ραντεβού με τον πρόεδρο του ΟΦΑ κ. Σταύρο Κουκιόγλου στο τηλέφωνο 6932065633

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις