Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Κλιματική αλλαγή: Οι μαθητές στους δρόμους

Τα χιλλάκια στην πορεία για την κλιματική αλλαγή. Πηγή Athens VoiceΣτην φωτογραφία βλέπω και παλιους μαθητές μου , τι χαρά.
Κλιματική αλλαγή. Οι μαθητές στους δρόμους. Οι δύο αυτές φωτογραφίες είναι από την διαμαρτυρία που έγινε στην Αθήνα.

Πραγματοποιείται σε πάνω απο 105 χώρες, και 1700 πόλεις!
Η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης.
Μην χάσετε την ευκαρία να είστε μέρος αυτής της δράσης!!To Climatestrike είναι ένα διεθνές μαθητικό κίνημα που κινητοποιεί μαθητές από όλο το κόσμο να εκφράσουν την ανησυχία τους για τη κλιματική αλλαγή με την απουσία τους από το σχολείο και τη συμμετοχη τους σε ειρηνικες μαθητικές πορείες με αίτημα τη κινητοποίηση των αρμόδιων για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία του περιβάλλοντος .


To Climatestrike στις 15 Μαρτίου μαζί με 105 χώρες από όλες τις ηπείρους , καλεί τη νεολαία όλου του κόσμου να διαμαρτυρηθεί σε μια παγκόσμια απ ργία για τη κλιματική αλλαγή . Μαθητές και Φοιτητές από σχολεία και πανεπιστήμια στη Σουηδία , τον Καναδά , τη Γαλλία , την Αυστραλία τη Μεγάλη Βρετανία , την Ιταλία , την Πορτογαλία , τις ΗΠΑ και άλλες χώρες ανά τον κόσμο αγωνίζονται για το μέλλον τους .
Δείτε τις φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Σπουδαια τα νέα.

https://www.theguardian.com/environment/gallery/2019/mar/15/global-climate-strike-students-take-to-the-streets-in-pictures?CMP=fb_gu&fbclid=IwAR3mMh6_yzzMTgBCxf5BmHxE37Ac_1AmD6cycaiMJW1Rwb7LgXwkPjAwIbU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Άλλα θέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...