Πρόσκληση στον Ανοιχτό Διάλογο «Η Εκπαίδευση στη Φυσική»



Στο πλαίσιο έναρξης ανοικτού διαλόγου με θέμα «Η Εκπαίδευση στη Φυσική» και ειδικές θεματικές:

Πρωτοβάθμια, Γυμνασιακή, Λυκειακή και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

το Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Φυσικής και η Εταιρία Φυσικής προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και φοιτητές -από την Ελλάδα και το εξωτερικό-, να υποβάλλουν τις απόψεις τους υπό μορφή επώνυμων γραπτών παρεμβάσεων με διαπιστώσεις, γνώμες και προτάσεις. Αυτές θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο:

www.physicsmentor.gr ή www.εεφεε.gr

και θα παραμείνουν αναρτημένες για έναν συνεχή προβληματισμό.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όσες από της προτάσεις υποβληθούν μέχρι το Σάββατο 7/12/2019 να παρουσιαστούν στην Ημερίδα από τους εισηγητές τους. Η Ημερίδα προγραμματίζεται για το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο και μέσω του διαδικτύου.
Τα κείμενα υποβάλλονται σε μορφή αρχείου pdf, μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ. Κάθε εργασία πρέπει να τηρεί τις ακόλουθες προδιαγραφές:

Τίτλος, Ονοματεπώνυμα Συγγραφέων, Ιδιότητες, Email Επικοινωνίας, Περίληψη (το πολύ 300 λέξεις), Κυρίως Κείμενο, Βιβλιογραφία

Κάθε πρόταση θα εκτείνεται σε κατά μέγιστο τέσσερις σελίδες Α4 (μαζί με εικόνες, σχήματα, πίνακες, … ) και το πολύ 2.000 λέξεις, με περιθώρια 2,5cm σε κάθε πλευρά. Ο τίτλος της εργασίας θα αναγράφεται με γραμματοσειρά Verdana μεγέθους 14 στιγμών, απλό διάστιχο, στοίχιση στο κέντρο και έντονη γραφή. Τα στοιχεία των συγγραφέων θα αναγράφονται με γραμματοσειρά Verdana μεγέθους 12 στιγμών, απλό διάστιχο και στοίχιση στο κέντρο. Για τις επικεφαλίδες ενοτήτων θα χρησιμοποιηθεί γραμματοσειρά Verdana μεγέθους 12 στιγμών, απλό διάστιχο, πλήρη στοίχιση και έντονη γραφή. Για το κείμενο θα χρησιμοποιηθεί γραμματοσειρά Verdana μεγέθους 12 στιγμών, απλό διάστιχο και πλήρη στοίχιση.
* Όποιος/α συνάδελφος αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αυτόματη υποβολή του κειμένου του μέσω της φόρμας υποβολής , μπορεί να υποβάλει την πρότασή του (με τις παραπάνω προδιαγραφές και τις απαιτούμενες πληροφορίες) στο email: eefee2017@gmail.com .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις