΄ίδρυμα Ευγενίδου: Science Humor Café




Η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου φιλοξενεί και σας προσκαλεί στο πρώτο Science Humor Café στην Ελλάδα, που συνδιοργανώνεται με τις Εκδόσεις ΣΤΑΜΟΥΛΗ, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία ScienceLaughs και την Ελληνική Κοινότητα World Café. Πρόκειται για μία μοναδική εκδήλωση, όπου θα ανακαλύψουμε μαζί πώς η μέθοδος World Café μπορεί να συνδυαστεί με χιουμοριστικές προσεγγίσεις από τον χώρο της Επικοινωνίας της Επιστήμης και το STEAM.

Η εκδήλωση θα έχει την μορφή βιωματικής παρουσίασης (workshop). Στο workshop θα εφαρμοστεί η μέθοδος World Café προσαρμοσμένη στον συνδυασμό τεχνολογίας, επιστήμης και εκπαίδευσης, και στους σύγχρονους τρόπους προσέγγισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον τομέα STEAM.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φορείς επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και στελέχη αυτών, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και μέλη αυτών και γενικά σε όποιον ασχολείται με την εκπαίδευση στον τομέα STEAM.

Το workshop προσφέρεται δωρεάν, η κράτηση θέσης όμως είναι απαραίτητη ΕΔΩ. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/3JdgyAQ

Κράτηση θέσης
Απαραίτητη ΕΔΩ
-
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις: 210 9469631-32
Δευτ., Τρ., Τετ., Παρ. & Σάβ.: 8:30-16:00
Πέμ.: 12:00-20:00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις